top of page

Maison des Soeurs

In 2020 werd onze droom werkelijkheid. Een beautybar beginnen, met daarin een krullenspecialist, fashion en beauty. Jaren hebben wij, Donnatella Jansen en Zaquilla Jansen, apart van elkaar onze specialisatie uitgevoerd. Donnatella specialiseert zich in kleding en sieraden, en Zaquilla in haar. Na het vinden van de juiste locatie werd het tijd om deze twee bedrijven samen te voegen. Zo werden DCL Fashion en Queeny Hair samen Maison des Soeurs

Scroll naar beneden voor meer info over de zusjes. 

mat-reding-HdW0IUv-haM-unsplash.jpg
DSC_3157_edited.jpg

Zaquilla

Van jongs af aan heb ik een passie voor haar. Al vroeg verfde ik de haren van mijn barbiepoppen en knipte ik waar ik kon om te oefenen op de mensen om mij heen. Al snel heb ik een kappersopleiding gevolgd en heb ik zo ervaring opgedaan. Na dit avontuur ben ik me meer gaan focussen op krullend haar, en ben in deze specialisatie mijn eigen bedrijfje begonnen, genaamd Queeny Hair. Ik focus me op hoe je dit type haar best kunt behandelen en het gezond en mooi kunt houden. Na jaren voor mezelf gewerkt te hebben starten mijn zus en ik samen een bedrijf, waar haar, beauty and fashion samenkomen. 

donnahaar.JPG

Donnatella

Ik wist al gauw dat ik mijn creativiteit wilde uiten in het maken van kleding en fashion. Na een mode-opleiding gevolgd te hebben was ik dagelijks te vinden achter mijn naaimachine. Ik heb met mijn specialiteit op verschillende plekken gewerkt. Van theater, tot televisie, tot persoonlijke styling-opdrachten. Gaandeweg werd het tijd om mijn eigen bedrijf te starten, DCL Fashion. Hierin kon ik nog beter mijn creativiteit kwijt. Het maken en verkopen van kleding en sieraden voelde als de juiste stap. De ander zich mooi laten voelen is mijn doel. En daar hoort ook beauty bij. Na me hier ook in gespecialiseerd te hebben was de tijd rijp om samen met mijn zus een winkel te beginnen.

bottom of page