top of page

Hoe kun je het beste met krullen slapen ?


Wij krijgen vaak de vraag : Hoe hou ik mijn krullen mooi tijdens het slapen?

Je hebt verschillende manieren om je krullen mooi te houden tijdens het slapen.


TIP 1 : Ananas look


De ananas look die helpt toch wel het beste in ieder geval voor ons! Voordat wij gaan slapen gooien wij al ons haar naar voren en maken een staart zo hoog mogelijk op je hoofd zodat er op je achterhoofd helemaal geen losse plukken hangen en je daar gerust op kan liggen.

Je krullen zullen hierdoor niet platgedrukt worden en het zorgt voor een enorme volumeboost!!

Doe het elastiek maar 1 keer om je haar, zodat je haar niet verstikt of afbreekt.


TIP 2 : Slaap op een satijnen kussensloop.


Schaf een satijnen kussensloop aan! Satijn is een stofje dat wrijving tegengaat, wat je krullen dus kan beschermen en gespleten haarpunten kan voorkomen. Daarnaast ziet het er niet alleen super fancy uit, maar het is ook nog eens goed voor je haar! En voor je huid trouwens. Maar waarom is satijn beter dan katoen? Katoenen kussenslopen absorberen het vocht uit je haar, waardoor je krullen droog en kroezend kunnen worden.


TIP 3 : Slaap niet met nat haar.


We weten allemaal dat je je haar het beste in model krijgen als het nat is. Ga je met nat haar slapen; dan krijg je een hairdo van je bed. Daarnaast is je haar kwetsbaar als het nat is en gaat daardoor eerder pluizen of zelfs breken. Klinkt niet ideaal he? Zorg daarom dat het goed droog is voordat je gaat slapen.


TIP 4 : Slaapmuts


Een soort van badmuts maar dan van satijn, zodat je krullen optimaal beschermd en gehydrateerd blijven! Het ziet er misschien een beetje raar uit maar het is wel echt goed voor je krullen.


TIP 5 : Masker


Wij slapen ook wel is met een masker in ons haar want het is goed om je masker lekker lang in te laten trekken, alleen moet je haar wel droog zijn als je gaat slapen. Want het is niet goed om met nat haar te slapen!
Dit zijn onze tips om je haar het mooist te houden tijdens het slapen. Heb jij nog een goede tip? Reageer dan hier in de reacties!!


XOXO

Kusjes van de zusjes91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page