top of page

Wat voor diensten bieden wij?Wij zijn 2 zusjes, vandaar ook de naam Maison des Soeurs. Het huis van de zussen.

Zaquilla Jansen is al heel lang kapster en gespecialiseerd in krullend haar. Zij had voor dat wij deze winkel samen opende al 2 jaar een kapsalon aan huis. Waar gelukkig al best wel veel mensen kwamen die nu ook gezellig mee zijn gegaan! Er komt binnenkort een nieuw treatment uit, maar daar vertellen we later meer over! Je kan bij ons terecht met stijl haar maar wij zijn echt gespecialiseerd in krullend haar. Op de website kan je alle behandelingen vinden die wij nu hebben en als je vragen hebt kan je altijd even bellen of een mailtje sturen.


Donnatella Jansen is Pedicure, doet Henna brows en brengt Gellak aan op handen en voeten!

Je kan verschillende behandelingen kiezen voor pedicure en er komt ook binnenkort weer een nieuwe behandeling aan aangezien wij ons steeds meer willen ontwikkelen in alles wat wij doen.


Bij ons kan je ook hele leuke sieraden en accessoires kopen. Wij hadden al een webshop en die hebben wij nu ook en alles staat ook in de winkel! Dus je kan ook nog is lekker shoppen.


De bedoeling is dat je bij ons echt terecht kan voor een lekker verwen dagje, het gebeurt nu al vaak dat er iemand komt voor het haar, een masker in heeft en gezellig tussendoor even een pedicure behandeling doet en daarna het masker uit haar haar uitspoelt en nog even een manicure komt doen! Bij ons kom je lekker tot rust en de bedoeling is dat je het gevoel hebt alsof je lekker thuis bent. Wij hopen jullie snel hier te zien !!!


XOXO


Kusjes van de zusjes90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page